Land van Kien logo

Restaurant De Helden van Kien

In ons fraaie paviljoen zit restaurant De Helden van Kien. De natuurlijke architectuur en het duurzame karakter van het gebouw maken het pand uniek en karakteristiek.

In de keuken van het restaurant bereiden Helden dagelijks de lekkerste gerechten met verse streekproducten uit onze eigen moestuin. Je bent er welkom voor een lunch, diner, borrel, partijen, vergaderingen, workshops en nog veel meer. Want in de natuurrijke omgeving van het restaurant is van alles te beleven. En strijk vooral ook eens gewoon neer voor een heerlijk kopje op het terras met fraai uitzicht over onze vijver.

Van Boer tot Bord

In ons restaurant De Helden van Kien werken we van Boer tot Bord. De ingrediënten voor al die heerlijke gerechten komen vers uit ons eigen Land van Kien. Direct van onze kringloopboerderij, moestuin, akkers, dieren en fruitboomgaard. Alle gewassen en dieren krijgen in ons land volop de tijd en ruimte om te groeien. Niet alleen verwerken we al die producten in de gerechten, je vindt ze ook in onze online webshop voor afhalen. Land van Kien is een unieke plek, waar bloeiende gewassen de ene dag groeien op het land en de andere dag op jouw bord liggen. Een plek waar varkens, kippen en koeien vrijwel altijd buiten zijn en waar 90 jaar oude appelbomen elk jaar weer bloesem krijgen. En dat proef je.

De website van Helden van Kien vind je hier.

We gebruiken Analytische cookies om de website te verbeteren door te meten hoe vaak pagina’s worden bezocht en waar mogelijke knelpunten zitten