Land van Kien logo

De Kookstudio van Kien

Wat is er gezelliger dan samen kokkerellen? Al helemaal als je lekker aan de slag mag met allerlei verse producten die direct van het land komen? Daarvoor kun je straks terecht in de kookstudio, die komt in de stal van hoeve Arbeidslust. En ben je niet echt een keukenprins of keukenprinses? Geen paniek. Wij gaan je stap voor stap laten zien hoe je verse, onbewerkte producten van het land bereidt. Je krijgt alle tijd en ruimte om je kookvaardigheden te laten zien, op een ontspannen manier. Zodat je na de les heel relaxt met je familie, vrienden of collega’s kunt genieten van de vruchten van jouw noeste arbeid. Van je lekkere, zelf bereide maaltijd vol gezonde ingrediënten. Met natuurlijk een glaasje lekkers erbij.

Tijdens onze kooklessen werk je met allerlei heerlijke streekproducten uit ons Land van Kien. Die komen kakelvers van het land op jouw aanrecht. De kooklessen zijn informatief en praktijkgericht, maar vooral ook heel gezellig. Je hebt plezier, terwijl je leert. Of je nu alleen komt, met z'n tweeën of met een grotere groep, onze kookstudio is geschikt voor jou. Het is ook een geweldige locatie voor bedrijfsevenementen, verjaardagsfeestjes of voor speciale gelegenheden.

We gebruiken Analytische cookies om de website te verbeteren door te meten hoe vaak pagina’s worden bezocht en waar mogelijke knelpunten zitten