Land van Kien logo

De Boeren van Kien

Meer dan twee eeuwen geleden droomde Jacob Kien al van een plek waar mensen met elkaar kon genieten van de mooie, groene omgeving van Sint-Oedenrode en haar streekproducten. En precies op deze plek is het ‘boeren’ nieuw leven ingeblazen. Niet alleen de dieren en de gewassen krijgen hier alle ruimte om te groeien, maar ook de mensen - onze Helden - die hier werken. Die zorgen liefdevol voor ons land. Daarom smaken de aardappels, wortels, boontjes en courgettes veel lekkerder.

Wandel je een ‘Ommetje Rijsingen’, dan kom je vanzelf langs hoeve Arbeidslust. Zodra je het Kinderbos passeert, zie je de varkens al met hun snuitjes door de grond woelen. De vriendelijke en oersterke Brandrode runderen, die hier van oudsher thuishoren, zijn niet alleen prachtig om te zien, ze leveren ook bijzonder smaakvol vlees. Aan alles in en rondom hoeve Arbeidslust is te zien dat hier hard wordt gewerkt, om kwalitatieve streekproducten ‘van boer tot bord’ te brengen.

Van Boer tot Bord, ook jij kunt thuis genieten van onze heerlijke producten. Waar je ook zin in hebt, het kan zo maar ineens op je bord liggen! Neem een kijkje in onze webshop en bekijk alle mogelijkheden, ook voor bezorging. Of breng een gezellig bezoekje aan onze streekwinkel bij hoeve Arbeidslust. Elke dag, week en seizoen leveren wij je de lekkerste producten, uit ons eigen Land van Kien en in samenwerking met andere lokale partners. Onze groenhelden staan voor je klaar om een krat met heerlijke streekproducten zoals groenten & fruit, maar vooral ook vlees, eieren en zuivel voor je samen te stellen. Ook al ben je dan zelf geen boer, op Hoeve Arbeidslust geniet je met volle teugen van het boerenleven.

Neem een kijkje in onze webshop en geniet thuis van hetgeen Land van Kien biedt.