Over ons

Wij werken in een superfijn team met begeleiders, ervaringswerkers, enthousiaste vrijwilligers en daghelden samen. Een goede mix tussen mensen vinden wij belangrijk zodat we kunnen zorgen voor de juiste matches en uitdagingen.

De vaste gezichten rondom de Hoeve:

Roel

Initiatiefnemer, plant alle werkzaamheden en zorgt voor de spullen, springt in alle gaten en is overal en nergens (als ie niet op zijn loader zit).

Carlo

Carlo is de nestor van onze club. Gezellig, duidelijk, rustig en met de nodige kennis van het groen en de dieren. En natuurlijk de nodige jaren levenservaring.

Ralf

Bakker Ralf is deskundige in de bakkerij en bakt samen met onze daghelden de lekkerste koekjes, gebakjes en taarten.

Esther

Esther is onze “moeder Arbeidslust". Ze regelt allerlei zaken omtrent de zorg en leidt mensen rond op onze mooie, bijzondere plek. Daarnaast is ze goed met dieren en het bijzonder onze paarden.

Benita

Begeleidster Benita is onze ervaren zorgheld. Rustig en heeft altijd een luisterend oor voor iedereen. Zij is onze creatieve duizendpoot met veel kennis en ervaring met groente en fruit en gezond voedsel.

En met onze stagiaires, vrijwilligers en daghelden maken we een geweldig team!!

We gebruiken Analytische cookies om de website te verbeteren door te meten hoe vaak pagina’s worden bezocht en waar mogelijke knelpunten zitten