Land van Kien logo

Het nieuws
van het
Land van kien

Wellicht ook modulaire woningbouw in Land van Kien
(19-03-2024)

Sint-Oedenrode - Het Land van Kien is één van de locaties binnen Meierijstad geworden waar in de toekomst wellicht modulaire woningbouw mag plaatsvinden. Het College heeft deze week ingestemd met het verder uitwerken van de modulaire opgave op deze plek in Sint-Oedenrode.

Om op een snelle manier meer ‘voordeuren’ aan de woningmarkt toe te voegen is de gemeente Meierijstad, in samenwerking met de woningcorporaties, de uitdaging aangegaan om 350 modulaire woningen te realiseren. Op 14 november heeft het college al besloten over een aantal nieuwe woningbouwlocaties voor de modulaire opgave. Daar kan nu dus het Land van Kien aan worden toegevoegd. Hoe het er allemaal uit komt te zien en waar de woningen eventueel komen, is nog verre van zeker. Er is in ieder geval groen licht gegeven voor de volgende stap. Dat is het verder onderzoeken naar wat de mogelijkheden gaan zijn.

We gebruiken Analytische cookies om de website te verbeteren door te meten hoe vaak pagina’s worden bezocht en waar mogelijke knelpunten zitten